dijous, 12 de gener del 2012

Dades 12 de gener de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat gairebé calcada a la d'ahir i dels darrers dies: temps estable, anticiclònic i amb predomini del sol amb alguns núvols prims poc importants, i les boires un dia més a ponent, boires que avui han estat més extenses que les d'ahir i que en molts casos no s'han arribat a desfer en tot el dia. La previsió indica almenys fins diumenge temps estable, i sembla que entre dilluns i dimarts s'acostaria una pertorbació pel sud que, almenys a data d'avui, no sembla que ens hagi d'afectar massa. Més enllà l'evolució del temps és una incògnita, però sembla que el temps podria ser estable tot i que una mica més fred que ara.

Les temperatures d'avui han baixat respecte a les d'ahir degut a la presència de la boira, encara que sigui matinal, i les màximes han donat valors entre els  4 i 13ºC, mentre que les mínimes han estat entre els +1 i els -1ºC, de mitjana. El vent ha bufat fluix i de direcció molt variable.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,2 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 3,5ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada