dilluns, 2 de gener del 2012

Dades 2 de gener de 2012

Avui el temps ha estat molt lleugerament inestable, amb el pas d'un front poc actiu que ha donat intervals de núvols que al matí i a primera hora de la tarda han deixat petites precipitacions que han estat inapreciables i disperses. La situació general continua dominada per l'anticicló atlàntic molt potent que ens afectarà durant força dies, però que esporàdicament s'enretira una mica i permet el pas de cues de fronts febles. De moment no hi ha canvis a la vista que permetin l'arribada de l'hivern ni de precipitacions amb una mica de cara i ulls.

Les temperatures avui han estat similars a les d'ahir les màximes, per tant superiors a les normals, i amb registres entre els 10 i 14ºC de mitjana. Pel que fa a les mínimes, els valors enregistrats han estat entre 1 i 5ºC, lleugerament inferiors a les d'ahir però també superiors a les normals i sense glaçades enlloc. El vent ha bufat fort entre ponent i mestral, sobretot a migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada