dissabte, 28 de gener del 2012

Dades 28 de gener de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat dominada pel pas d'una pertorbació feble que fins a mig matí ha donat alguns ruixats febles i cels ben ennuvolats arreu. A partir de migdia s'ha anat allunyant la pertorbació i ha sortit el sol, però a mitja tarda s'ha començat a ennuvolar pel nord amb ruixats febles que han començat a caure al Prepirineu i que van avançant cap a la plana. No es descarta que caigui alguna feble enfarinada les properes hores, ja que aquesta nit ens ha de creuar un embossament d'aire molt fred en alçada. Sembla que la setmana vinent pot ser molt i molt freda, amb una possible entrada de fred rigorosa, caldrà anar-ho seguint.

Les temperatures avui han estat clarament més baixes que les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors de les màximes entre els 4 i 8ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 1 i 5ºC. El vent ha començat de direcció variable i desseguida ha bufat el nord-oest, fluix en general amb algun cop moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,3ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 3,8ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,6 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 4,5ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 1,2 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada