dimarts, 9 de maig de 2017

Dades 9 de maig de 2017

El dia ha estat dominat pels intervals de núvols prims, més abundants al matí i migdia i més trencats a la tarda, i en que tant sols hi ha hagut algun ruixat a l'extrem sud a la tarda, no pas a la resta. La situació ve dominada per una depressió estancada a l'atlàntic, davant de Portugal, i que provoca inestabilitat i tempestes a la banda oest de la península, mentre que a la nostra zona la seva influència és molt més indirecta. De cara a la nit i demà la nuvolositat augmentarà i demà sobretot a la tarda es preveuen ruixats a ponent i Pirineu occidental, que en general no seran importants, amb temperatures suaus. Dijous la inestabilitat augmenta i els xàfecs i algunes tempestes serien més extensos, mentre que de cara al cap de setmana i començament de la propera setmana el temps seria estable i més càlid.

Les màximes d'avui han anat entre els 20 i 25ºC, i les mínimes entre els 5i 10ºC,, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix del sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,7ºC
T. Mínima:   8,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,4ºC
T. Mínima:    8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    22,2ºC
T. Mínima:      6,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,4ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      23,2ºC
T. Mínima:        5,3ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       22,8ºC
T. Mínima:         8,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     24,7ºC
T. Mínima:        4,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       21,7ºC
T. Mínima:        10,0ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada