dijous, 4 de maig de 2017

Dades 4 de maig de 2017

El dia ha estat en general estable, amb boires i núvols baixos a primera hora i que quan s'han desfet han deixat un matí assolellat, tant sols amb alguns núvols prims. A la tarda han anat entrant bandes de núvols prims per ponent que han enterbolit el cel però no han portat conseqüències. De cara a la nit el cel es mantindrà força tapat i això farà que les mínimes no siguin gens baixes. Demà hi haurà intervals de núvols, a estones abundants, i amb la possibilitat d'alguna gota, molt poca cosa tot plegat. Demà la temperatura serà tant o més alta que avui.  Dissabte a primera hora ens creua un front poc actiu amb alguna pluja feble, i de cara a migdia i la tarda ja s'allunyarà amb obertura de clarianes, vent que gira a mestral moderat i temperatura una mica més baixa, Diumenge el temps seria estable i de nou amb temperatura més alta.

Les màximes del dia han anat entre els 19 i 25ºC, i mínimes entre els 4 i 9ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat tret de primera hora del matí,i vent fluix de sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,9ºC
T. Mínima:   5,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,5ºC
T. Mínima:    7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    23,6ºC
T. Mínima:      6,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      22,3ºC
T. Mínima:        6,5ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       22,5ºC
T. Mínima:         8,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     24,6ºC
T. Mínima:        4,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       21,6ºC
T. Mínima:         7,3ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada