diumenge, 21 de maig del 2017

Dades 21 de maig de 2017

Avui hem tingut un dia dominat pels intervals de núvols prims, a estones força abundants, i que acompanyen a un front poc actiu que està travessant la península i que demà ens arriba a nosaltres. La propera nit serà poc freda i amb cel més aviat ennuvolat, mentre que demà ens arriba la pertorbació, amb cels ennuvolats i alguns ruixats dispersos, més probables al Pirineu, tot i això en general molt poc importants i acompanyats de fang. Demà la temperatura màxima podria baixar una mica. De cara a dimarts es tornarà a imposar l'anticicló amb una massa d'aire càlida a tots els nivells que provocarà temps molt estable i calor més accentuada cada dia que passi. A partitr de mitjans de setmana es podrien assolir valors superiors als 30ºC.

Les màximes avui han pujat clarament i s'han situat entre els 25 i 29ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 5 i9ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de component sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 26,7ºC
T. Mínima:   7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  26,0ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    27,3ºC
T. Mínima:      6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,5ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      26,3ºC
T. Mínima:        6,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       27,6ºC
T. Mínima:         8,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     28,9ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       26,2ºC
T. Mínima:         9,1ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada