dijous, 25 de maig de 2017

Dades 25 de maig de 2017

Avui hem tingut un dia de temps pràcticament estiuenc, amb domini del sol arreu i durant tot el dia, amb algunes nuvolades de tarda que han crescut a l'alt Pirineu i que de forma puntual han deixat alguna tempesta molt local. En general estem sota la influència d'un anticicló, i la propera nit seguirem amb temps serè i mínimes càlides. Demà tindrem un dia molt semblant al d'avui, amb sol dominant de forma general i tant sols alguna tempesta de tarda al Pirineu, i seguirà la calor de ple estiu. De cara a dissabte i diumenge sembla que la calor afluixa lleugerament i la inestabilitat de tarda es farà més visible, amb ruixats a zones de muntanya i temperatura que aniria baixant de forma progressiva. Sembla que a principis de la propera setmana la inestabilitat es faria més marcada i els xàfecs de tarda més freqüents.

Les màximes d'avui han tornat a pujar, amb valors entre els 30 i 33ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 10 i 17ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix del sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima:  13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  31,4ºC
T. Mínima:   14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    32,2ºC
T. Mínima:     11,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     30,0ºC
T. Mínima:      17,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      33,1ºC
T. Mínima:       10,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       32,7ºC
T. Mínima:        14,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     33,0ºC
T. Mínima:      10,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       31,2ºC
T. Mínima:        16,7ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada