dijous, 11 de maig del 2017

Dades 11 de maig de 2017

El dia ha estat molt variable, sobretot fins a migdia o primera hora de la tarda en que ens han anat creuant diverses línies de ruixats que han deixat quantitats que a la nostra zona no han estat massa importants, però que de forma puntual han caigut amb intensitat i fins tot acompanyats de tempesta i calamarsa petita. A la tarda el gir del vent a ponent i mestral ha fet que el cel s'obri molt més i hagin desaparegut les precipitacions. De cara a la propera nit continuaran els intervals de núvols i no es descarta algun ruixat feble a ponent, mentre que demà tindrem intervals de núvols sobretot a la tarda amb risc de xàfecs locals. Demà les temperatures seran semblants a les d'avui o una mica més altes les màximes. Dissabte i diumenge seguirà el temps insegur per la tarda amb ruixats irregulars i temperatures suaus, mentre que de cara a la setmana vinent el temps s'estabilitza completament i sembla que una entrada d'aire càlid ens podria afectar a mitjans de setmana.

Les màximes d'avui han baixat, amb valors entre els 18 i 21ºC, i mínimes entre els 9 i 12ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix del sud al matí i de mestral a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima:  10,4ºC
Precipitació: 7,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,9ºC
T. Mínima:    9,5ºC
Precipitació: 12,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    19,2ºC
T. Mínima:     10,4ºC
Precipitació:   8,9 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,5ºC
T. Mínima:       9,2ºC
Precipitació:    7,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      21,4ºC
T. Mínima:       11,5ºC
Precipitació:     6,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       20,6ºC
T. Mínima:        10,6ºC
Precipitació:     5,1 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:      11,8ºC
Precipitació:     7,6 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       19,8ºC
T. Mínima:         9,8ºC
Precipitació:     7,6 mm
Fenomens observats:  pluja, tempesta, calamarsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada