dimecres, 17 de maig de 2017

Dades 17 de maig de 2017

El matí s'ha caracteritzat pels intervals de núvols prims, mentre que a la tarda aquests núvols han augmentat i s'han fet més espessos,arribant a cobrir del tot el cel. No s'han produit precipitacions. De cara a la propera nit seguirà el cel força tapat tot i algunes clarianes, i de cara a demà al matí hi hauran intervals de núvols que aniran en augment i cap a migdia ja hi hauran ruixats a ponent i Pirineu occidental. A la tarda ens arribarà el front fred amb tempestes freqüents que aniran escombrant el país d'oest a est fins el vespre, puntualment una mica intenses i amb calamarsa, tot i que sembla que seran de curta durada. Demà la temperatura ja serà una mica més baixa que avui. Divendres el vent gira a mestral, que podria bufar amb cops moderats, i la temperatura serà clarament més baixa, mentre que dissabte i diumenge s'espera temps tranquil, amb fresca de matinada i temperatura suau tendint a pujar una mica de dia.

Les màximes del dia han estat més baixes que ahir, i s'han mogut entre els 25 i 28ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 8 i 14ºC,amb baixa humitat, vent fluix de sud i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima:  11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  27,0ºC
T. Mínima:   12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    27,9ºC
T. Mínima:      9,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,7ºC
T. Mínima:      12,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      28,1ºC
T. Mínima:        8,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       27,3ºC
T. Mínima:        11,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     28,7ºC
T. Mínima:       8,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       25,7ºC
T. Mínima:        14,1ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  --- 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada