dissabte, 20 de maig del 2017

Dades 20 de maig de 2017

Avui hem tingut un dia de temps en general força tranquil, amb cel serè a primera hora i intervals de núvols prims que han anat entrant des de ponent al llarg del matí i durant la tarda sense més conseqüències. A la tarda s'han format nuvolades cap al Pirineu que tampoc han deixat pluja. De cara a la propera nit continuaran passant núvols prims, amb temperatures encara fresques però una mica més altes en general, i ja demà seguirà la mateixa situació, amb núvols prims i temperatures diurnes que pujaran una mica. Dilluns tindrem un petit canvi de temps amb un front poc actiu que portarà més núvols i algun ruixat feble, i a partir de dimarts el temps s'estabilitza del tot amb entrada d'una nova massa d'aire càlida que ens podria tornar a portar un episodi de calor almenys fins divendres.

Les màximes del dia han pujat una mica i s'han situat entre els 20 i 26ºC, mentre que les mínimes han baixat a llocs enclotats, amb valors entre els 2 i 7ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima:   3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,7ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    21,9ºC
T. Mínima:      3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      26,2ºC
T. Mínima:        3,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       21,7ºC
T. Mínima:         6,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     22,9ºC
T. Mínima:       1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       20,6ºC
T. Mínima:         7,0ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada