dimarts, 2 de maig del 2017

Dades 2 de maig de 2017

La jornada s'ha caracteritzat per la nuvolositat abundant amb algunes clarianes, i per petits ruixats que han caigut a la tarda, irregulars, i que a la nostra zona han deixat molt poca quantitat d'aigua. De cara a la propera nit tot continua igual, amb molts núvols i amb temperatures que no seran massa baixes. Demà tindrem de nou un dia ennuvolat i amb possibilitat de nou de ruixats a la tarda, més extensos que els d'avui,i amb temperatura màxima semblant a la d'avui. Dijous i divendres el temps s'estabilitza notablement i les temperatures pujaran de forma sensible, superant-se de nou els 20ºC a molts punts, fins i tot més de forma puntual. Dissabte ens afectaria una pertorbació de forma indirecta, amb més núvols i algun ruixat,i diumenge de nou tornaríem a tenir temps tranquil.

Les màximes d'avui han anat entre els 15 i 21ºC, i les mínimes entre els 2 i 7ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,0ºC
T. Mínima:   3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,4ºC
T. Mínima:    4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    16,6ºC
T. Mínima:      2,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,5ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      21,2ºC
T. Mínima:        3,3ºC
Precipitació:     0.0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       18,7ºC
T. Mínima:         4,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     18,2ºC
T. Mínima:        1,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       16,9ºC
T. Mínima:         6,8ºC
Precipitació:     inapreciable
Fenomens observats:  rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada