divendres, 19 de maig del 2017

Dades 19 de maig de 2017

El matí ha començat amb bancs de boira extensos a molts punts de l'altiplà, però ràpidament al llarg del matí s'han trencat i desfet quedant un cel serè, tant sols amb alguns núvols decoratius cap al nord. La situació d'inestabilitat d'ahir ja s'ha allunyat i ens afecta una falca anticiclònica que ens acompanyarà tot el cap de setmana. La propera nit serà fresca però menys que l'anterior, i demà tindrem sol amb alguns núvols poc importants de cara al vespre. Demà les temperatures màximes seran una mica més altes que no pas les d'avui. Diumenge a grans trets el temps continuarà estable però amb més núvols prims, ja que s'acosta un nou front per ponent, sense precipitacions i amb temperatura que pujarà una mica més. Dilluns ens afectarà un front poc actiu, i en dies posteriors sembla que el temps seria tranquil, amb temperatures clarament cap amunt.

Les màximes del dia han anat entre els 17 i 23ºC, i les mínimes entre els 5 i 7ºC, amb bona visibilitat, baixa humitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,0ºC
T. Mínima:   5,8ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,4ºC
T. Mínima:    5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    18,9ºC
T. Mínima:      5,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,8ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      23,0ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       18,9ºC
T. Mínima:         5,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     20,2ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       17,7ºC
T. Mínima:         5,2ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada