divendres, 5 de maig de 2017

Dades 5 de maig de 2017

Avui hem tingut una jornada que ha començat amb boires extenses a la meitat est i que han arribat fins a l'altiplà, i que un cop s'han desfet han deixat un cel força tapat. Durant la segona part del matí ens ha creuat un front molt feble que ha deixat plugims poc importants i que han anat carregats de fang. Durant la tarda hem tingut més clarianes, i ara estem a l'espera de l'arribada d'un nou front per la matinada i primera hora de demà que ens deixarà molts núvols i de nou precipitacions a la meitat oest, febles i de nou barrejades amb fang. Al llarg de demà al matí el cel s'aclarirà ràpidament i entrarà el vent de ponent que bufarà amb certa força. Demà tindrem un dia assolellat i amb temperatura suau, més alta com més apop de l'est del país i amb  bona visibilitat. Diumenge seguirà el temps estable,amb sol, temperatura molt suau i vent ja molt més fluix.  Ara per ara sense canvis importants a la vista.

Les màximes d'avui han anat entre els 20 i 24ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 7 i 11ºC,amb baixa humitat, visibilitat regular i vent fluix amb cops moderats de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 22,7ºC
T. Mínima:   9,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,8ºC
T. Mínima:    8,9ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    22,3ºC
T. Mínima:      7,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:       9,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      23,3ºC
T. Mínima:        7,4ºC
Precipitació:     0.4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       22,0ºC
T. Mínima:        11,0 ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     24,0ºC
T. Mínima:        8,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       21,8ºC
T. Mínima:         9,4ºC
Precipitació:     inapreciable
Fenomens observats:  rosada, boira, pluja de fang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada