dissabte, 13 de maig de 2017

Dades 13 de maig de 2017

El dia ha començat amb boires extenses a moltes planes del centre i de ponent, però ràpidament aquestes boires s'han desfet quedant un cel mig ennuvolat de núvols prims. A la tarda fins i tot aquests núvols s'han desfet quedant un cel força clar, independentment s'han format nuvolades al Pirineu oriental que han deixat algunes tempestes. De cara a la propera nit es podrien formar de nou algunes boires i núvols baixos, i demà al matí tindrem intervals de núvols, mentre que demà a la tarda es formaran tempestes al Pirineu i nord-est del país, amb més sol a la resta i temperatura semblant o una mica més alta. A partir de dilluns la inestabilitat desapareix i ens afectarà una entrada d'aire càlid, amb temps estable i temperatures en augment. Aquesta tendència a estabilitat i més calor es mantindria almenys fins a mitjans de setmana.

Les màximes del dia han anat entre els 20 i 26ºC, i les mínimes entre els 5 i 10ºC, amb baixa humitat, bona visibiligtat i vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima:   8,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  21,1ºC
T. Mínima:    7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    21,3ºC
T. Mínima:     10,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:       8,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      25,8ºC
T. Mínima:        8,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       21,8ºC
T. Mínima:        9,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     23,2ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       20,6ºC
T. Mínima:         9,4ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  boira i rosada a primera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada