dimarts, 23 de maig del 2017

Dades 23 de maig de 2017

El dia ha estat molt tranquil, amb domini del sol arreu del país al matí, mentre que a la tarda s'han format algunes nuvolades a zones de muntanya que molt esporàdicament han deixat algun ruixat, molt feble i de petita extensió, i de cara al vespre aquests núvols ja s'han desfet. La nit serà bàsicament serena amb temperatures similars a les dela nit passada, i demà tiindrem un dia estable, amb clar domini del sol arreu i amb algun núvol de tarda que no deixarà precipitacions, demà les temperatures pujaran una mica més que no pas avui. Pels propers dies no es preveu massa canvis i seguirà el temps tranquil, amb sol, algunes nuvolades de tarda sobretot el capd e setmana amb algun ruixat, i calor que s'intensifica entre dijous i dissabte, amb valors que superaran els 30ºC a força zones.

Les màximes del dia han anat entre els 26 i 31ºC, i les mínimes entre els 9 i 13ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de direcció sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima:  11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  26,8ºC
T. Mínima:   11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:    27,6ºC
T. Mínima:     10,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     26,1ºC
T. Mínima:      11.2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      30,9ºC
T. Mínima:        8,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:       28,5ºC
T. Mínima:        11,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     29,8ºC
T. Mínima:       9,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:       27,0ºC
T. Mínima:        13,3ºC
Precipitació:     0,0 mm
Fenomens observats:  rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada