divendres, 8 de juny del 2012

Dades 8 de juny de 2012

Durant la jornada d'avui el temps ha estat força tranquil i similar al d'ahir, amb nombroses boires i núvols baixos matinals que s'han desfet ràpidament, i intervals de núvols alts que han estat força freqüents, i fins i tot espessos a la tarda i que han donat algun lleu plugim a les comarques del sud. En general seguim amb la circulació de cues de front poc actius que provoquen molts núvols i poques precipitacions. Demà el temps serà similar, i entre diumenge i dilluns hi haurà més tronades amb un altre front, tot plegat amb temperatures que es mantindran moderadament altes després de la baixada d'avui. La setmana vinent es presenta amb una lleu inestabilitat i temperatures suaus, tot i que podrien pujar sensiblement a finals de setmana.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han baixat clarament respecte a les d'ahir i s'han situat entre els 24 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han mantingut estables i amb valors compresos entre els 13 i 17ºC, amb vent fluix de nord-oest tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,5ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,5ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 26,8ºC
T. Mínima: 15,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 24,3ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada