dimecres, 6 de juny del 2012

Dades 6 de juny de 2012

Avui hem tingut un dia força semblant al d'ahir, amb núvols baixos i algunes boires baixes a primera hora que s'han desfet ràpidament, i temps més asolellat durant el dia o amb intervals de núvols prims que no han deixat precipitacions, núvols que s'han degut al pas de fronts atlàntics molt poc actius. Per demà a la tarda augmenten una mica les possibilitats de ruixats al nord i potser a ponent, en general no massa importants, per tornar a estabilitzar-se el temps entre divendres i dissabte. Diumenge a la tarda i ja de cara a dilluns ens afectarà un front més actiu amb tempestes que podrien ser fortes i amb pedra. Les temperatures seran força altes demà, i en dies posteriors poc a poc aniran baixant, sobretot a principis de la setmana vinent.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han continuat pujant lleugerament i s'han donat valors entre els 28 a 31ºC, mentre que les mínimes, que també han pujat, han oscil·lat entre els 13 i 15ºC, amb vent que ha bufat fluix en règim de marinades.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 28,6ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,7ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 16,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada