divendres, 15 de juny del 2012

Dades 15 de juny de 2012

El temps avui ha estat ben estable arreu i pràcticament serè durant tot el dia, tant sols hi ha hagut algun núvol prim molt poc important, i alguns núvols de creixement diurn que no han deixat precipitacions al Pirineu. La situació general ve dominada per l'entrada d'una massa d'aire càlida a tots els nivells de l'atmosfera que ens provocarà els propers dies (tant el cap de setmana com bona part de la setmana vinent pel cap baix), la qual cosa provoca un temps amb característiques plenament estiuenques, amb domini del sol, algunes nuvolades als Pirineus a la tarda i amb algun molt feble ruixat, i temperatures que es mantindran altes els propers dies. No ve cap onada de calor, però la calor serà notable els propers dies.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han arribat fins els 28 a 33ºC, essent més altes que les d'ahir, i les mínimes han donat valors entre els 10 i 13ºC, amb vent fluix a moderat de marinada sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 11,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 32,6ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,3ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 26,5ºC

T. Mínima: 12,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: Boira (al matí)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada