diumenge, 10 de juny del 2012

Dades 10 de juny de 2012

El temps d'avui ha estat dominat pels intervals de núvols alts i mitjos que han anat desfilant pel cel durant el dia degut al pas d'un nou front molt poc actiu i que tant sols ha provocat precipitacions no gaire importants a la serralada pirinenca. La previsió per demà indica la possibilitat de més ruixats sobretot a zones de muntanya i que podrien ser una mica més forts que els d'avui, així com dimarts, ja que ens afectarà un front fred més actiu que els anteriors, amb una clara baixada de les temperatures. A partir de mitjans de setmana i ben bé fins dissabte, les temperatures tornaran a pujar i seran força càlides amb temps ben estable i tranquil, i potser a partir de diumenge vinent hi hagi un nou canvi de temps, tot i que encara queda molt lluny tot plegat.

Les temperatures han estat més altes que les d'ahir, i les màximes han donat valors que s'han situat entre els 25 i 30ºC, amb mínimes també més altes i que s'han situat entre els 13 i 16ºC, amb vent fluix de ponent tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 24,9ºC
T. Mínima: 14,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 27,3ºC
T. Mínima: 15,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,4ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 27,3ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada