dissabte, 16 de juny del 2012

Dades 16 de juny de 2012

En la jornada d'avui no hi ha hagut canvis, i de nou el temps ha tornat a ser ben estable i assolellat a tot el país, tant sols amb algun núvol de creixement a la tarda a zones de muntanya però que no han portat cap conseqüència. Seguim amb un anticicló i una massa d'aire càlida que ens afecta plenament i que ens assegura un temps ja ben propi de l'estiu. La previsió per la propera setmana indica temps estable pràcticamet tots els dies, encara que dimarts podria haver-hi més tempestes a zones de muntanya, i temperatures si fa no fa com les actuals, amb màximes pròpies de juliol.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes de la zona s'han mogut entre els 30 i 33ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 10 i 15ºC, amb una certa inversió tèrmica. El vent ha bufat de marinada, fluixa al matí i moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 32,8ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 32,4ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,0ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 33,0ºC
T. Mínima: 15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques del dia d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada