dilluns, 4 de juny del 2012

Dades 4 de juny de 2012

La situació meteorològica del dia ha estat força més calmada que la d'ahir, amb molts núvols i boires a la nit i matinada, però que a mesura que anava avançant el dia el cel ha quedat poc ennuvolat, i ja no hi ha hagut més precipitacions a la nostra zona. Per demà i dimecres el temps serà tranquil, amb sol i temperatures més altes, mentre que l'acostament d'un petit front podria portar algun ruixadet de cara a dijous, amb una nova baixada de temperatures, per tornar la calor intensa el cap de setmana i amb temps que sembla que seria estable. A principis de la setmana vinent ens podria afectar un front més actiu, amb tempestes i una baixada de temperatura, tal i com es pot apreciar al diagrama següent:




Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han situat entre els 23 i 27ºC, mentre que les mínimes han estat entre els 11 i 13ºC, avui ja sense inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix i de direcció variable (predomini de nord-oest al matí i de sud a la tarda).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 24,8ºC
T. Mínima: 12,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 25,6ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 27,1ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,6ºC
T. Mínima: 12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada