divendres, 1 de juny del 2012

Dades 1 de juny de 2012

La situació meteorològica d'avui en línies generals ha estat estable, però les altes temperatures han provocat el creixement de nuvolades al Pirineu que a la tarda han originat tempestes localment moderades, per bé que no han sortit d'aquella zona. Continuem ben afectats per una massa d'aire càlid a tots els nivells i aquesta massa càlida arriba al seu màxim de cara a demà, amb calor intensa i estabilitat, malgrat que a la tarda es preveuen més tempestes al Pirineu i a darrera hora a ponent, i és que s'acosta un front que de cara a diumenge ens portarà un temps molt més insegur, amb nombroses tempestes, algunes de fortes, i una refrescada sensible cap a dilluns - dimarts.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes s'han mogut entre els 30 i 34ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 11 i 15ºC, una jornada més amb una marcada inversió tèrmica. El vent ha bufat de marinada, fluixa al matí i moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,7ºC
T. Mínima: 13,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 30,6ºC
T. Mínima: 11,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 33,6ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada