dimarts, 5 de juny del 2012

Dades 5 de juny de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat dominada per l'estabilitat, i tant sols, tal i com va passar ahir, hi ha hagut núvols baixos i algunes boires matinals a punts de la meitat est que majoritàriament han desaparegut abans de migdia per restar alguns núvols baixos a la tarda a punts de la costa. Independentment han aparegut núvols alts a la tarda per ponent degut a l'entrada d'un front fred molt poc actiu. La previsió per demà indica temps estable, amb intervals de núvols baixos a l'est, mentre que dijous hi haurà algunes tempestes al nord del país, per tornar a estabilitzar-se el temps a partir de divendres i durant el cap de setmana. Es manté per dilluns la possibilitat d'un canvi de temps amb més tempestes. Les temperatures pujaran entre demà i dijous, baixaran divendres, nova pujada entre dissabte i diumenge per tornar a baixar a principis de la setmana vinent.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han anat des dels 26 a 29ºC, amb un lleuger ascens respecte a ahir, mentre que les mínimes han anat entre els 11 i 14ºC, amb vent de mestral molt fluix al matí i migdia, girant a marinada a mitja tarda, també fluixa.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,9ºC
T. Mínima: 11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 26,8ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 29,0ºC
T. Mínima: 13,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,4ºC
T. Mínima: 11,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 26,5ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,8ºC
T. Mínima: 12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada