dissabte, 2 de juny del 2012

Dades 2 de juny de 2012

El temps avui ha estat força tranquil, amb sol i alguns intervals de núvols prims, més freqüents a la tarda i, independentment, s'han format tempestes al Pirineu que, localment, han estat moderades. La situació general continua dominada per la massa d'aire càlida però poc a poc es va acostant un front per ponent que demà ens portarà un canvi de temps notable, amb cels més tapats i xàfecs i tempestes força nombrosos i localment forts, i amb una clara baixada de temperatures posteriorment. Demà les tempestes ens podrien afectar i ser intenses i amb calamarsa. Més endavant sembla que el temps serà més estable, amb nous ruixats a mitjans de setmana tot i que sembla que menys importants, i després de la baixada de temperatures de demà i dilluns, poc a poc anirien pujant per tornar a ser bastant altes a finals de la propera setmana.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat una mica i han oscil·lat entre els 31 i 35ºC, mentre que les mínimes han estat semblants a les d'ahir i s'han mogut entre els 11 i 16ºC, amb inversió tèrmica un dia més. El vent ha bufat fluix a moderat de marinada tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 32,3ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 16,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,6ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,7ºC
T. Mínima: 15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada