diumenge, 28 de setembre del 2014

Fotografies de la setmana (22 al 28 de setembre de 2014)

Dilluns 22 de setembre: la setmana va començar amb temps inestable i molts núvols, tot i que amb poques pluges al matí. Imatge als plans de Conill a mig matí:
Dimarts 23 de setembre: després de la pluja de la tarda anterior, el dia es va caracteritzar per la variabilitat, amb núvols i clarianes. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dimecres 24 de setembre: el dia es va mostrar insegur al litoral amb ruixats, mentre que a l'interior el sol dominava de forma plena, sobretot a la tarda:
Dijous 25 de setembre:temps de nou estable i amb sol a tot el país. La visibilitat no era massa bona. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Divendres 26 de setembre: de nou la jornada va ser assolellada, amb bona visibilitat. Imatge des de Conill mirant cap al nord:

Dissabte 27 de setembre: el dia va començar amb mala visibilitat, moltes boires i humitat elevada. Imatge a primera hora d'ahir als voltants de Calaf:
Diumenge 28 de setembre: el temps avui presenta una major inestabilitat, amb cels tapats i pluges que es preveu que caiguin en les properes hores:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada