diumenge, 21 de setembre del 2014

Dades 21 de setembre de 2014

El dia d'avui s'ha caracteritzat per molts núvols, sobretot a primera hora del matí que fins i tot han donat pluges febles, més sol a migdia i de nou cels més tapats a darrera hora de la tarda. La situació ve dominada per l'apropament de la depressió que ha estat tants dies estancada a l'oest de la península amb un progressiu augment de la inestabilitat. Demà tindrem més núvols però al matí molt poca pluja, i a partir de migdia començaran a descarregar tempestes fortes al sud del país amb quantitats d'aigua importants en aquella zona entre demà a migdia i dimarts. No queda molt clar si les pluges ens afectaran a nosaltres i de quina manera, a hores d'ara la gran majoria de models ens donen ben poca pluja,però són situacions complexes i de mal preveure amb exactitud. El que sí és evident és que la calor i la xafogor dels darrers dies s'acabaran de cop.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 25 i 28ºC,amb mínimes entre els 13 i 17ºC. La humitat ha estat moderada, vent fluix del sud i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,2ºC
T. Mínima:   14,9ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,5ºC
T. Mínima:    14,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   26,4ºC
T. Mínima:    13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   25,3ºC
T. Mínima:    15,8ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   26,5ºC
T. Mínima:    16,9ºC
Precipitació:  0,4 mm
Fenòmens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada