dilluns, 22 de setembre del 2014

Dades 22 de setembre de 2014

Avui hem tingut un dia molt ennuvolat i amb pluges febles o molt febles bona part del dia, i que a darrera hora de la tarda han guanyat una mica d'empenta, sense passar de febles. Ens afecta de forma una mica més directa la depressió que hi havia a l'oest de la península, i aquesta nit tindrem de nou cels tapats a bona part del país i amb pluges que en general no seran massa importants però sí que podrien ser extenses, més importants com més cap al sud i amb temperatura que continuarà fresca, amb humitat elevada. Demà continuarà el temps bastant insegur, amb pluges irregulars i ambient fred, mentre que a partir de dimecres el temps seria més estable, amb recuperació de temperatura però sense fer la calor de dies enrere

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 15 i 20ºC, i les mínimes entre els 14 i 16ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat i vent fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,4ºC
T. Mínima:   15,6ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,6ºC
T. Mínima:    14,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   19,1ºC
T. Mínima:    14,1ºC
Precipitació: 5,4 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   16,8ºC
T. Mínima:    15,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   19,6ºC
T. Mínima:    16,1ºC
Precipitació:  0,2 mm
Fenòmens observats: pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada