divendres, 26 de setembre del 2014

Dades 26 de setembre de 2014

El dia ha estat molt similar al d'ahir, amb domini del sol, algunes boires i en general mala visibilitat, ja que estem afectats per una falca anticiclònica que estabilitza el temps de forma clara. La propera nit tornarà a ser força fresca sobretot en indrets enclotats, i es formaran algunes boires que no sembla que hagin de ser massa extenses. Demà el dia tornarà a ser assolellat, i de cara a darrera hora augmentaran els núvols pel sud i est, i és que es comença a configurar una situació de llevant pels propers dies. Diumenge el cel estarà més tapat ja des de primera hora, i la pluja s'anirà estenent al llarg del dia, podent ser molt abundant a la meitat est. Per propers dies, continuarà la situació complicada,  amb possibles pluges fortes a bona part del país.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 20 i 25ºC, mentre que les mínimes han anat entre 7 i 11ºC, amb una certa inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat elevada, la visibilitat dolenta a primera hora i bona la resta del dia, i el vent fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,8ºC
T. Mínima:    8,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,0ºC
T. Mínima:     7,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   21,3ºC
T. Mínima:     6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   20,1ºC
T. Mínima:    10,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   24,7ºC
T. Mínima:     8,8ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   22,4ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   21,4ºC
T. Mínima:    10,0ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada