dissabte, 13 de setembre del 2014

Dades 13 de setembre de 2014

La jornada d'avui ha començat amb molts núvols baixos i fins i tot boires en indrets elevats, però aquests núvols s'han desfet a primera hora un cop el sol ha començat a escalfar, quedant un matí gairebé serè del tot. A la tarda han aparegut núvols alts i mitjos pel sud que han tapat parcialment el cel sense més conseqüències, a part de les nuvolades d'evolució que s'han format a la serralada pirinenca. La propera nit tornarem a tenir un cel tapat i amb temperatura no massa fresca, i demà la inestabilitat augmenta una mica amb més núvols ja des del matí, i a partir de migdia i durant la tarda i haurà ruixats i algunes tempestes que no sembla que hagin de ser massa importants, tot plegat amb temperatura alta i ambient xafogós. De cara a la propera setmana no es preveuen gaire canvis, i tindrem temps lleugerament inestable a les tardes, temperatura elevada per l'època i molta xafogor.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 27 i 30ºC, i les mínimes entre els 14 i 17ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat tret de primera hora i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,3ºC
T. Mínima:   15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   27,3ºC
T. Mínima:    14,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   28,1ºC
T. Mínima:    15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   27,4ºC
T. Mínima:    15,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  29,9ºC
T. Mínima:   16,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  29,4ºC
T. Mínima:   16,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   28,5ºC
T. Mínima:    16,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada