dimarts, 16 de setembre del 2014

Dades 16 de setembre de 2014

Avui hem tingut un dia que ha començat amb intervals de núvols prims que anaven circulant de ponent a llevant, i així ha continuat el temps fins a la tarda, que han augmentat més els núvols sobretot baixos, però no ha arribat a quedar el cel del tot ennuvolat.  De cara a la nit sí que es taparà del tot, ja que ens arribarà una línia de tempestes des del sud-oest, podrien ser força generals i de forma puntual, caure amb força i acompanyades de calamarsa, per bé que tornaran a ser irregulars i en alguns punts plourà poc. Demà el front ja s'haurà allunyat, i el dia serà més estable, tot i que el temps seguirà una mica insegur. Aquesta inseguretat, amb alguns ruixats de tarda i temperatura força alta, podria durar tot el que queda de setmana. 

Les temperatures màximes del dia han oscil·lat entre els 24 i 28ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent de sud-est, moderat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,0ºC
T. Mínima:   14,5ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,6ºC
T. Mínima:    13,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   25,8ºC
T. Mínima:    14,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   23,6ºC
T. Mínima:    14,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  28,1ºC
T. Mínima:   15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  27,5ºC
T. Mínima:   15,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   26,1ºC
T. Mínima:    15,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada