dilluns, 29 de setembre del 2014

Dades 29 de setembre de 2014

El dia ha començat amb moltes boires i núvols baixos arreu de l'interior, però ràpidament s'han desfet i ha anat sortint el sol. A partir de migdia el cel s'ha anat tapant i a la tarda s'han produit alguns ruixats irregulars, molt inconnexos però puntualment moderats i amb tempesta. La propera nit i demà al matí augmenta la possibilitat de pluges i tempestes sobretot a la zona litoral on podrien ser de nou abundants, molt més difícil que arribi a ploure aquí. En propers dies el temps serà insegur, amb alguns ruixats dispersos però ja menys importants, i amb estones de sol. Les temperatures seran força suaus.

Les temperatures màximes s'han enfilat una mica i s'han situat entre els 21 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 12 i 15ºC, amb humitat elevada, bona visibilitat tret de primera hora, i vent fluix amb predomini de la component sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,7ºC
T. Mínima:   12,6ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,5ºC
T. Mínima:    12,7ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   24,2ºC
T. Mínima:     12,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    21,1ºC
T. Mínima:     13,8ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   27,0ºC
T. Mínima:    14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   22,7ºC
T. Mínima:    13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   22,5ºC
T. Mínima:    13,7ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats: pluja, boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada