dissabte, 27 de setembre del 2014

Dades 27 de setembre de 2014

La jornada ha començat amb moltes boires a l'interior, però que s'han desfet molt ràpidament, deixant un cel força serè arreu, tret de la zona litoral on han persistit bancs de núvols baixos. A partir de mitja tarda han aparegut núvols alts des del sud, preludi del que serà el canvi de temps que ens afectarà demà. Demà començarem amb un cel ben tapat arreu i s'iniciaran pluges des del sud que a poc a poc s'aniran estenent, amb un màxim d'intensitat de cara a demà al vespre, quan podrien ser intenses en alguns punts, no obstant hi ha alguns models que no preveuen pluja fora de la zona litoral. Les temperatures seran fresques, amb molta humitat. La inestabilitat, amb algunes intermitències, es podria mantenir uns quants dies més.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 21 i 25ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 12ºC, amb vent fluix de direcció variable, humitat elevada i bona visibilitat tret de primera hora, que era dolenta.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,3ºC
T. Mínima:   11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   22,4ºC
T. Mínima:     9,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   22,6ºC
T. Mínima:     8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   21,6ºC
T. Mínima:    9,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   25,0ºC
T. Mínima:    11,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   24,1ºC
T. Mínima:     9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   22,8ºC
T. Mínima:    10,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada