dissabte, 20 de setembre del 2014

Dades 20 de setembre de 2014

Avui hem tingut un dia de temps estable, malgrat que al matí hem tingut força núvols alts i mitjos, més trencats a la tarda i sense precipitacions. Estem afectats per una massa d'aire d'origen africà que ve impulsada per una depressió estacionària situada a l'oest de Portugal i que per ara no ens afecta de forma directa. Demà seguirà tot igual, amb temps tranquil, a estones força tapat de núvols alts i mitjos però sense precipitacions, i amb temperatura alta i ambient xafogós i carregat. Dilluns el temps comença a canviar i es podria formar una pertorbació a la mediterrània amb augment de la inestabilitat i precipitacions, però encara no està gens clar on s'acabarà situant tot plegat. El que sí que sembla clar és que la temperatura baixarà de forma moderada i s'acabarà la calor intensa dels darrers dies.

Les màximes del dia d'avui han oscil·lat entre els 26 i 29ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 13 i 17ºC, amb vent fluix variable, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,1ºC
T. Mínima:   14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,5ºC
T. Mínima:    13,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,5ºC
T. Mínima:    13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   26,0ºC
T. Mínima:    16,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   27,3ºC
T. Mínima:    16,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: parheli, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada