dijous, 25 de setembre del 2014

Dades 25 de setembre de 2014

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps ja plenament estable, amb domini del sol arreu del país tret de la zona litoral, on tot el dia hi ha hagut bancs de núvols baixos, i de les boires i boirines matinals a molts punts de l'interior, i que en aquest cas s'han desfet abans de mig matí. Demà tindrem un dia similar al d'avui, amb estabilitat, boires matinals, domini del sol a bona part del país i amb temperatura que, si bé serà força fresca de matinada, de dia pujarà una mica respecte a la d'avui. De cara a dissabte pocs canvis i tant sols augmentaran els núvols a l'est del país, mentre que diumenge a hores d'ara és una incògnita, ja que hi ha divergències entre les previsions dels diferents models. Sembla clar que tindrem un dia més ennuvolat que no pas dissabte, però no està clar si hi haurà o no precipitacions. La temperatura seria fresca, amb el cel més tapat.

Les temperatures màximes del dia s'han enfilat de forma lleugera respecte les d'ahir, i s'han mogut entre els 18 i 24ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han mogut entre els 8 i 10ºC. El vent ha bufat fluix de mestral, la humitat ha estat elevada tot el dia, i la visibilitat dolenta amb boirines.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,7ºC
T. Mínima:    8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,8ºC
T. Mínima:     8,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   20,3ºC
T. Mínima:     9,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   18,7ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:   24,2ºC
T. Mínima:    10,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:   20,9ºC
T. Mínima:    10,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   20,3ºC
T. Mínima:    8,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada