diumenge, 14 de setembre del 2014

Dades 14 de setembre de 2014

Avui hem tingut un dia de temps molt insegur i canviant: a primera hora hi havia boires i núvols baixos extensos, després s'han obert clarianes, i als volts de migdia s'han format tempestes sobretot al sud i est, que a la tarda s'han desplaçat més cap al nord i ponent. Com sempre han caigut de manera molt irregular però localment amb intensitat i en alguns llocs amb pedra o calamarsa, malgrat que les quantitats totals de pluja recollida no han estat massa importants. Demà tornarem a tenir un dia insegur amb núvols i nous ruixats i tempestes, tot i que menys extensos que els d'avui, i a partir de demà passat el temps s'estabilitza més i la temperatura anirà cap amunt, de manera que el proper cap de setmana podríem tenir calor de ple estiu.

Les temperatures avui han baixat pel que fa a les màximes, amb valors d'entre els 24 i 28ºC, i entre els 15 i 18ºC pel que fa a les mínimes. La humitat ha estat elevada, la visibilitat regular i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,4ºC
T. Mínima:   16,3ºC
Precipitació: 3,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   25,1ºC
T. Mínima:    15,0ºC
Precipitació:  0,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   25,8ºC
T. Mínima:    15,8ºC
Precipitació: 1,5 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   24,0ºC
T. Mínima:    16,6ºC
Precipitació:  9,5 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  27,6ºC
T. Mínima:   16,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  27,4ºC
T. Mínima:   17,6ºC
Precipitació:  0,7 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   25,3ºC
T. Mínima:    17,0ºC
Precipitació:  3,4 mm
Fenòmens observats: rosada, boira, tempesta, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada