divendres, 19 de setembre del 2014

Dades 19 de setembre de 2014

El matí ha començat amb ruixats i tempestes a ponent però que pràcticament no han arribat a la nostra zona, i la resta del dia s'ha caracteritzat pels intervals de núvols, a estones força abundants, però sense més conseqüències. Demà i diumenge tindrem dos dies similars, amb molts núvols sobretot alts i mitjos, mala visibilitat per la presència de polsim del desert ja que ens afectarà de forma indirecta una massa d'aire càlid africana, i amb temperatures més altes. Sembla que a principis de la propera setmana sí que el temps podria canviar d'una forma més marcada, amb ruixats freqüents i clara baixada de temperatures.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 25 i 27ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 14 i 16ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat tret de primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,9ºC
T. Mínima:   15,9ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,0ºC
T. Mínima:    14,7ºC
Precipitació:  2,7 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,0ºC
T. Mínima:    14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   25,0ºC
T. Mínima:    15,3ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Òdena (Anoia) 

Sense dades

Cervera (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   25,9ºC
T. Mínima:    16,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada