diumenge, 3 d’agost del 2014

Fotografies de la setmana (28 de juliol al 3 d'agost de 2014)

Dilluns 28 de juliol: la setmana va començar inestable amb el pas d'un front de nord a sud que va portar molts núvols i alguns ruixats. Imatge a la tarda:
Dimarts 29 de juliol: el front es va allunyar i va quedar un dia força assolellat, amb alguns núvols poc importants a la tarda:
Dimecres 30 de juliol: el temps va continuar amb la mateixa tònica de temps molt estable i amb sol i molt bona visibilitat:
Dijous 31 de juliol:tot va continuar igual, amb molt sol i bona visibilitat. Imatge a mitja tarda a Calonge de Segarra mirant cap a l'est:
:
Divendres 1 d'agost: la inestabilitat va començar a augmentar i a la tarda es van produir alguns ruixats, en general no massa importants. Imatge a Calaf un cop es va retirar el ruixat:
Dissabte 2 d'agost: dia molt inestable, amb creixement de nuvolades ja des del matí i amb tempestes a la tarda. Imatge a migdia d'una tempesta des de Calaf mirant a l'est:
Diumenge 3 d'agost:el dia s'ha aixecat ben serè un cop s'han allunyat les tempestes del dia anterior, i amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora del matí 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada