dilluns, 18 d’agost del 2014

Dades 18 d'agost de 2014

Avui hem tingut un dia que ha començat serè o amb alguns núvols baixos i boires a l'est, i cel més clar com més a ponent. A partir de mig matí han anat apareixent intervals de núvols de sud a nord, i a la tarda hi ha hagut febles ruixats, molt poc importants en general. Demà augmenta una mica més la inestabilitat i per tant la possibilitat de ruixats i alguna tempesta, més probables a ponent i al Pirineu i menys cap al litoral, la temperatura baixarà. Aquest temps insegur ens acompanyarà fins divendres, i el cap de setmana el temps s'estabilitza. És possible que a partir de diumenge i a principis de la setmana vinent tinguem una entrada marcada d'aire càlid, amb calor de ple estiu.
 
Les temperatures màximes han pujat, amb valors entre els26 i 30ºC de mitjana, i les mínimes entre els 12 a 16ºC, amb vent fluix variable, humitat moderada i bona visibilitat tret de primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,9ºC
T. Mínima:   14,2ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   31,3ºC
T. Mínima:    13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   32,0ºC
T. Mínima:    12,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   25,7ºC
T. Mínima:    15,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  30,1ºC
T. Mínima:   16,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  30,4ºC
T. Mínima:   16,4ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   30,4ºC
T. Mínima:    15,3ºC
Precipitació:  inapreciable
Fenòmens observats: boirina, rosada, pluja, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada