dijous, 21 d’agost del 2014

Dades 21 d'agost de 2014

El dia d'avui ha començat inestable, amb cels molt tapats i alguns ruixats esporàdics que anaven caient de forma dispersa arreu de la zona, puntuals però que queien amb ganes. Durant el matí ha continuat aquest tipus de temps, i a la tarda s'han obert força clarianes de ponent a llevant amb temps més estable. De cara a la matinada propera el temps es torna a complicar i les pluges aniran apareixent pel sud i estenent-se cap al nord, força extenses i localment amb tempesta i forta intensitat, tot i que serà irregular i amb algunes pauses. La temperatura demà tornarà a ser clarament més baixa del que és habitual per l'època, fins i tot més baixa que la d'avui. Dissabte el temps serà més estable, tot i que encara amb alguns núvols però ja sense pluja i temperatura una mica més alta, tendència que s'accentuarà diumenge, més sol i temperatura que continuaria pujant. Per la setmana vinent, sembla que almenys la primera part de la setmana tindríem temps estable i amb calor moderada.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 21 i 25ºC les màximes, i entre els 14 i 18ºC les mínimes, amb humitat elevada, mala visibilitat al matí i més bona a la tarda, i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,5ºC
T. Mínima:   14,6ºC
Precipitació: 4,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,0ºC
T. Mínima:    14,6ºC
Precipitació: 14,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   21,4ºC
T. Mínima:    15,2ºC
Precipitació: 18,2 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   22,2ºC
T. Mínima:    15,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  25,2ºC
T. Mínima:   17,6ºC
Precipitació: 0,9 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  25,2ºC
T. Mínima:   16,3ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   22,6ºC
T. Mínima:    15,4ºC
Precipitació:  7,8 mm
Fenòmens observats: boirina, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada