diumenge, 24 d’agost del 2014

Fotografies de la setmana (18 al 24 d'agost de 2014)

Dilluns 18 d'agost: la setmana va començar amb temps una mica insegur, intervals de núvols i ruixats febles a la tarda. Imatge a Calaf un cop passat el ruixat on fins i tot s'entreveu un petit arc de Sant Martí:
Dimarts 19 d'agost: dia de domini d'intervals de núvols baixos però sense més conseqüències. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Dimecres 20 d'agost: la inestabilitat va augmentar i es van produir ruixats i tempestes irregulars,localment va ploure amb intensitat. Imatge a la tarda a Calaf enmig d'un fort ruixat:
Dijous 21 d'agost: va continuar la inestabilitat sobretot al matí amb cels tapats i algunes pluges, més clarianes a la tarda. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:
Divendres 22 d'agost: la inestabilitat va tornar a ser molt acusada, amb cels tapats tot el dia i ruixats irregulars al matí, i tempestes generals i fortes a la tarda-vespre. Imatge a Calaf just en el moment de l'arribada de la tempesta que va deixar 26 mm en poca estona:
Dissabte 23 d'agost: la inestabilitat va desaparéixer i el dia va ser molt tranquil, sobretot a la tarda amb sol i molt bona visibilitat:
Diumenge 24 d'agost: el dia ha començat amb intervals de núvols baixos sobretot cap a l'est, boirina i molta humitat. Imatge a primera hora del matí:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada