dijous, 14 d’agost del 2014

Dades 14 d'agost de 2014

Avui hem tingut un dia de temps totalment estable i amb cel serè, tant sols a destacar alguns núvols prims que hem tingut a primera hora i que s'han allunyat molt ràpidament. A nivell general  estem afectats per un corrent de vent del nord-oest que ens fa arribar aire fresc i sec i amb cert domini d'una falca anticiclònica. La previsió indica una nit serena però amb força fresca i una mica de vent, vent que continuarà demà ja molt fluixet i de nou amb cel clar, tot i que a la tarda podrien aparéixer alguns núvols per l'est, no es preveu pluja. Dissabte seguiria la temperatura molt suau i amb alguns núvols, mentre que diumenge la temperatura comença a pujar i el cel quedarà serè del tot. La calor podria ser més marcada a principis de la propera setmana, tot i que no sembla que es tracti d'una calorada molt forta.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 23 i 28ºC, i les mínimes entre els 8 i 13ºC, amb baixa humitat, molt bona visibilitat i vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,6ºC
T. Mínima:   10,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,6ºC
T. Mínima:    8,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   26,5ºC
T. Mínima:    10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   22,6ºC
T. Mínima:    10,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  27,8ºC
T. Mínima:   12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  24,9ºC
T. Mínima:   12,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   24,5ºC
T. Mínima:    9,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada