dimecres, 20 d’agost del 2014

Dades 20 d'agost de 2014

Avui hem tingut una jornada de temps molt insegur, amb tempestes a primera hora que han afectat de forma marcada la zona del Solsonès i Segarra, després hi ha hagut una treva a migdia i noves tempestes a la tarda que han afectat punts concrets del nord de l'Anoia, en general de forma puntual tot i que localment amb una certa intensitat. Demà tornarem a tenir un dia inestable amb força núvols i ruixats i tempestes, molt irregulars però de forma puntual podria ploure amb força, i divendres la inestabilitat encara augmenta més, i les pluges i tempestes serien més extenses i intenses, tot plegat amb temperatura fresca i clarament per sota del normal. El dissabte la inestabilitat disminueix i comença a pujar la temperatura, i diumenge ja tindrem un dia més propi de l'estiu, amb domini del sol i temperatura cap amunt.

Les temperatures màximes han estat inferiors a les normals per l'època, amb valors entre els 22 i 27ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 13 i 18ºC, amb vent fluix variable, humitat elevada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  22,9ºC
T. Mínima:   14,9ºC
Precipitació: 12,7 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   23,4ºC
T. Mínima:    13,9ºC
Precipitació: 19,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   21,9ºC
T. Mínima:    13,4ºC
Precipitació: 21,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   24,5ºC
T. Mínima:    16,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  27,3ºC
T. Mínima:   17,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  26,5ºC
T. Mínima:   18,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   23,3ºC
T. Mínima:    16,8ºC
Precipitació:  6,1 mm
Fenòmens observats:tempesta, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada