dilluns, 4 d’agost del 2014

Dades 4 d'agost de 2014

El dia d'avui ha començat amb molts núvols baixos i fins i tot algunes boires, degut a que la humitat de l'aire era molt elevada, fet típic del mes d'agost a primera hora del matí. A mig matí s'han anat trencant els núvols, i cap a migdia i primera hora de la tarda han crescut nuvolades que han deixat petits ruixats i fins i tot alguna tempesta molt local, tot plegat amb quantitats de pluja no massa importants. Demà augmenta una mica més la inestabilitat, i els xàfecs i les tempestes s'estendran més per l'interior i zones de muntanya, localment amb una certa intensitat. Les temperatures seguiran en la línia de calor moderada, no massa intensa, i de cara al que resta de setmana, els matins serien tranquils i les tardes variables amb alguns ruixats i tempestes sobretot a zones de muntanya.

Les temperatures d'avui han pujat una mica respecte les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els 27 i 31ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 15 i 18ºC, amb vent fluix de marinada, humitat elevada i mala visibilitat al matí, més bona a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  28,4ºC
T. Mínima:   15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,1ºC
T. Mínima:    15,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,0ºC
T. Mínima:    16,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   27,4ºC
T. Mínima:    16,1ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  30,6ºC
T. Mínima:   16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  31,1ºC
T. Mínima:   17,9ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   28,5ºC
T. Mínima:    16,3ºC
Precipitació:  0,2 mm
Fenòmens observats: boira, rosada, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada