dijous, 28 d’agost del 2014

Dades 28 d'agost de 2014

Avui hem tingut un dia molt estable, amb sol al matí i també a la tarda, tot i que a mitja tarda han crescut nuvolades amb tempestes a zones del Pirineu, en general molt locals tot i que puntualment intenses. La propera nit tornarà a ser una mica càlida, mentre que demà canvia el temps, ja que ens arriba un front fred des de l'Atlàntic i que portarà força núvols ja des de bon matí, i tempestes a la tarda que ens podrien afectar i ser puntualment intenses, tot i que no és clar del tot si ens arribaran. Demà la temperatura ja baixa una mica,i el cap de setmana tindrem calor moderada, alguns núvols dissabte i més sol diumenge. Com a avanç per la propera setmana, sembla que predominaran el sol i la calor de ple estiu.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 28 i 32ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 15 i 18ºC, amb vent fluix en règim de marinades, humitat moderada i bona visibilitat durant el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,4ºC
T. Mínima:   16,2ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   31,6ºC
T. Mínima:    16,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   32,2ºC
T. Mínima:    15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   28,4ºC
T. Mínima:    15,7ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  31,6ºC
T. Mínima:   15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  31,9ºC
T. Mínima:   17,6ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   30,3ºC
T. Mínima:    16,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada