diumenge, 3 d’agost del 2014

Dades 3 d'agost de 2014

Avui hem tingut un dia més tranquil que no pas ahir, amb sol tot el dia i tant sols alguns núvols de creixement al migdia i tarda però que no han portat pluja, ja que avui la inestabilitat s'ha enretirat pràcticament del tot. La matinada propera serà relativament fresca i demà tindrem més núvols sobretot al migdia i tarda, amb algun ruixat poc important. Dimarts la inestabilitat torna a augmentar i les tempestes i xàfecs seran més nombrosos i intensos sobretot a la tarda i en zones de muntanya, i amb temperatura una mica més baixa. La resta de la setmana es presenta amb temps variable i calor que no passarà de moderada, ara com ara no es veu calor forta per enlloc.
 
Les temperatures d'avui han pujat pel que fa a les màximes, amb valors entre els 26 i 30ºC, mentre que les mínimes han baixat una mica i s'han mogut entre els 12 i 15ºC, amb vent fluix variable, baixa humitat i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,3ºC
T. Mínima:   12,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   27,3ºC
T. Mínima:    11,9ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   29,5ºC
T. Mínima:    11,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   25,9ºC
T. Mínima:    14,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  29,0ºC
T. Mínima:   13,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  29,9ºC
T. Mínima:   13,5ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   27,6ºC
T. Mínima:    14,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada