diumenge, 17 d’agost del 2014

Fotografies de la setmana (11 al 17 d'agost de 2014)

Dilluns 11 d'agost: el dia va ser bàsicament estable, tot i que amb força núvols baixos al matí, més sol a la tarda. Imatge a mitja tarda amb alguns núvols mirant a l'est:
Dimarts 12 d'agost: va continuar el mateix tipus de temps, amb molts núvols baixos al matí i més sol a la tarda, tot i que amb algunes nuvolades. Imatge a mitja tarda:
Dimecres 13 d'agost: a primera hora del matí va creuar un front sense pluges i la resta del dia va ser assolellada. Cap a la tarda es van formar nuvolades gruixudes al litoral, com aquestes que es veien des de Conill al tard:
Dijous 14 d'agost: dia de temps molt estable amb sol i algunes bandes de núvols prims que anaven desfilant pel cel.Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 15 d'agost: el temps va ser estable a l'interior però insegur a la costa, amb alguns ruixats. Imatge a la tarda als plans de Conill on es veu els núvols que afectaven al litoral mirant cap a l'est:
Dissabte 16 d'agost: dia molt semblant a l'anterior, amb temps tranquil però amb alguns núvols cap a l'est. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 17 d'agost: el matí ha començat amb sol i molt bona visibilitat, tant sols es veuen núvols a l'extrem est:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada