dimarts, 12 d’agost del 2014

Dades 12 d'agost de 2014

Avui hem tingut un dia que ha començat força tapat amb núvols baixos que han entrat des del mar i que han persistit fins prop del migdia, sobretot cap al sud i est de les zones, i fins i tot s'ha escapat alguna gota de forma molt puntual, mentre que a la tarda s'han alternat núvols i clarianes. A la nit ens arribarà un front fred i que portarà núvols i ruixats al nord, és possible que els ruixats arribin a la nostra zona, però sobretot més com més cap al nord, on serien puntualment forts i acompanyats de tempesta, allunyant-se durant el dia amb més clarianes,entrada del vent de mestral i temperatures que baixaran. Els propers dies tindrem temps tranquil i temperatures que no seran massa altes de dia i amb nits molt agradables. És probable que a partir de diumenge i els inicis de la propera setmana tinguem una nova punta de calor que duraria 2-3 dies, amb una nova baixada posterior de temperatures.

Les màximes del dia han baixat i s'han mogut entre els 24 i 29ºC, mentre que la mínima s'ha mogut entre els 16 i 19ºC, amb vent fluix del sud, humitat moderada i bona visibilitat sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  27,2ºC
T. Mínima:   16,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,6ºC
T. Mínima:    18,1ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   29,0ºC
T. Mínima:    17,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   23,8ºC
T. Mínima:    16,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  27,8ºC
T. Mínima:   16,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  29,2ºC
T. Mínima:   19,1ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   27,2ºC
T. Mínima:    17,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada