dimarts, 26 d’agost del 2014

Dades 26 d'agost de 2014

El dia ha començat amb boires espesses en alguns punts, tot i que molt ràpidament s'han evaporat deixant pas a un dia molt serè, pràcticament sense núvols. La tarda ha continuat igual, i la propera nit no serà massa fresca, per bé que a diferència de dies passats, no es preveu núvols. De cara a demà ens passarà la cua d'un petit front, amb força núvols i algun petit ruixat a zones de muntanya, no sembla que hagin de ser massa extensos ni importants, i la temperatura màxima demà baixarà una mica, tot i que de calor encara en farà. Els propers dies tindrem temps una mica variable, ruixats a zones de muntanya i temperatura que baixarà una mica més, tot i que de calor encara en farà.

Les temperatures màximes han estat semblants a les d'ahir a ponent i al centre, amb valors entre els 29 i 31ºC, mentre que a l'est han pujat de forma clara per efecte del vent de ponent, amb valors propers als 35ºC. La humitat ha estat baixa tret de primera hora, bona visibilitat i vent fluix de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,6ºC
T. Mínima:   15,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   29,3ºC
T. Mínima:    15,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,8ºC
T. Mínima:    14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:   29,2ºC
T. Mínima:    16,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:  34,9ºC
T. Mínima:   16,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:  31,1ºC
T. Mínima:   16,7ºC
Precipitació:  0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:   30,0ºC
T. Mínima:    16,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada