diumenge, 11 de febrer del 2018

Fotografies de la setmana (5 al 11 de febrer de 2018)

Dilluns 5 de febrer:  la formació d'una depressió al Mediterrani va provocar un temporal de pluja i de neu a cotes de 700-800 m que ens va deixar quantitats de precipitació molt importants gairebé arreu del país:

Dimarts 6 de febrer:  la depressió que va provocar les precipitacions a poc a poc va començar a allunyar-se, amb cels encara ennuvolats però ja sense pluges. Imatge al matí des de la Llavinera mirant cap a Sant Pere Sallavinera:

Dimecres 7 de febrer:  el temps ja va ser molt més estable, amb domini del sol i ambient molt fred. Imatge a migdia:

Dijous 8 de febrer:  el pas d'un petit embossament d'aire fred en alçada de nord a sud va provocar intervals de núvols però no va deixar precipitacions. Imetge a primera hora de la tarda:

Divendres 9 de febrer:  dia caracteritzat pels intervals de núvols provocats pel pas d'un front poc actiu. Imatge a Calaf a mitja tarda:

Dissabte 10 de febrer:  domini del sol, amb vent moderat de mestral i molt bona visibilitat. Imatge a la tarda a Castellfollit de Riubregós amb el Pirineu nevat al fons:

Diumenge 11 de febrer:  el dia s'està caracteritzant pels bancs de núvols baixos que van circulant de ponent a llevant, amb fred moderat i vent fluix. Imatge a migdia a Calaf:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada