dilluns, 19 de febrer del 2018

Dades 19 de febrer de 2018

La setmana ha començat amb un temps ennuvolat i amb bancs de núvols baixos que han estat presents durant bona part del dia a l'altiplà, en especial fins a migdia i de nou al vespre. De moment seguim sota una situació poc definida, amb un front estacionari damunt nostre que tant sols provoca molts núvols i precipitacions significatives al Pirineu, sobretot al de Lleida, mentre que a la resta s'escapa algun ruixat molt feble i dispers. De cara a la propera nit i demà la situació no varia, i seguirem amb cels majoritàriament ennuvolats, amb alguna pluja dispersa i amb temperatures molt suaus. A partir de demà a darrera hora ens començarà a afectar una massa d'aire molt fred d'origen continental, amb la qual cosa cal preveure que el cel es vagi asserenant i que la temperatura baixi clarament ja de cara a dimecres. Pels dies posteriors, almenys fins divendres o dissabte, seguirem amb ambient molt fred, de ple hivern, però sembla que sense precipitacions a casa nostra.

Les màximes del dia han anat entre els 9 i 14ºC, i les mínimes entre els 5 i -1ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   9,6ºC
T. Mínima:   .3,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   10,0ºC
T. Mínima:    -0,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,9ºC
T. Mínima:        0,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:       9,6ºC
T. Mínima:        3,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,1ºC
T. Mínima:      1.4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     11,9ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Massoteres (Segarra) 

T. Màxima:    11,1ºC
T. Mínima:      3,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     11,6ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:         9,7ºC
T. Mínima:          4,1ºC
Precipitació:       0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada